Atsikratykite inkštirų ir spuogų su Hidrobiotiku iš Levandų ir Mėtų bei Juodąja MASKINA

Atsikratykite inkštirų ir spuogų su Hidrobiotiku iš Levandų ir Mėtų bei Juodąja MASKINA

Slenkantys ir riebūs plaukai - natūralus sprendimas "Dilgėlių Hydrolina" Reading Atsikratykite inkštirų ir spuogų su Hidrobiotiku iš Levandų ir Mėtų bei Juodąja MASKINA 4 minutes Next Natūralus sprendimas nuo AKNĖ: Ekologiška Levandų Hydrolina

Atsikratykite inkštirų ir spuogų su Hidrobiotiku iš Levandų ir Mėtų bei Juodąja MASKINA 

Čia Šerloko ir daktaro Vatsono odos priežiūros pasaulis. Tai duetas, kuris išsprendžia kiekvieną odos problemą. Jie nustebins rezultatais ir privers susimąstyti, kaip jų dar nerado iki to. Susipažinkite su nauju: spuogų, riebios odos ir inkštirų šalinimo deriniu Hidrobiotikas iš Lavendų ir Mėtų ir Juodoji Maskina, kuriuos sukūrė InaEssentials! 


Toliau seksime šių dviejų produktų pėdsakais, kad atskleisti paslaptį, kaip jie gali būti tokie nusikalstamai geri!

Hidrobiotikų įtraukimas į kasdienę grožio rutiną gali padėti subalansuoti sveikų bakterijų kiekį ir paveikti spuogus. 

Hidrobiotikas iš Levandų ir Mėtų 

Ši unikali formulė yra puikus derinys bet kokiam odos tipui, o ypač tiems, kurie linkę į riebumą, spuogus ir inkštirus. Natūralios Hydrolinos derinys ir specialiai parinktas postbiotinis kompleksas yra tikras probleminės odos draugas. Vos po kelių dienų naudojimo pajusite drėkinantį, gilų valymą ir stangrinamąjį poveikį, jūsų oda bus sveikesnė.


Kaolinas - "porceliano molis" arba raktas į išskirtinę odą. 

Geriausias pasiūlymas susijęs su šiuo produktu ČIA

Juodoji Maskina 

Įdomu, kaip Hidrobiotiko poveikis galėtų būti dar stipresnis? Labai paprasta! Naminė molio kaukė ir nauja ekologiška kosmetika.

Kas tai? Labai efektyvi natūrali juoda veido kaukė su kaolinu, aktyvuota anglimi, levandomis ir niacinamidu. Ji aktyviai kovoja su riebumu ir spuogais, suteikdamas gilų valymą nuo inkštirų. Juodoji Maskina yra specialiai sukurta papildyti mūsų hidrobiotiką iš Levandų ir Mėtų. Susipažinkite su natūraliais ingredientais.  

Juodosios Maskinos pagrindas yra kaolinas (baltas molis). Jame yra daug mineralų ir vitaminų, kurie švelniai nušveičia odą. Magnis pagerina kolageno gamybą, o tai padeda išlaikyti vandens balansą odoje ir išlyginti smulkias raukšles. Mineralai kaolino sudėtyje naudingai prisideda prie riebalų reguliavimo ir ląstelių regeneracijos. Tai padeda sulyginti randus, sumažinti spuogus ir teigiamai veikia odos išvaizdą. 

Juodoji anglis– augalinė aktyvuota vulkaninė anglis. Padės jums pasakyti ilgai lauktą “Sudie” riebiai odai spuogams ir inkštirams! Galingos savybės atkemša poras ir sumažina paraudimą, todėl jūsų oda atrodo švytinti ir sveika. Tai taip pat suteikia mūsų Maskinai elegantišką juodą spalvą.


Paskutinis mūsų slaptas ginklas - niacinamidas! Jo stiprios aktyvios savybės yra gerai žinomos kosmetikos pramonėje, todėl negalėjome jo praleisti. Niacinamidas reguliuoja riebalus, sutraukia poras, ramina raudonas, problemines ir skausmingas vietas.


Kodėl jie taip gerai veikia kartu?

Specialiai parinkti Hidrobiotiko ingredientai - levandos ir mėtos bei juodosios Maskinos geriausiai dera, kad grąžintų pasitikėjimą savimi mėgaujantis sveika ir švytinčia oda! 


Gal jums įdomu, kodėl Juodoji  Maskina yra puikus Hidrobiotiko iš levandų ir mėtų partneris?

 

Paslaptis derinyje!

Kurie ingredientai sutrauks poras ir užkirs kelią netobulumų atsiradimui?

Levandos ir mėtos bei niacinamidas juodojoje Maskinoje pasirūpins porų susitraukimu ir neleis joms vėl užsikimšti. Tai ilgą laiką išlaikys jūsų odą sveiką. Tai taip pat nuramins probleminių odos vietų paraudimą ir panaikins nemalonius spuogų randus.

Kurie ingredientai suteiks jums reikiamą drėkinimą ir sveiką odą?

Hydrolina ir postbiotinis kompleksas Hidrobiotikas iš levandų ir mėtų drėkins ir reguliuos odos pH, kuris yra pagrindinis gražios ir sveikos odos veiksnys. Lentimyrt postbiotinis kompleksas gaunamas kruopščiai fermentuojant augalus naudojant naujoviškas technologijas. Jis pagerina odos barjerinę funkciją įvairiais lygiais, subalansuodamas odos mikrobalansą, nekenkia gerosioms odos bakterijoms ir aktyviai kovoja su blogais mikroorganizmais. 

Mes garantuojame, kad tai yra produktas, kurio jums tikrai reikia! Ženkite pirmą žingsnį į sveikesnę odą su InaEssentials! 

Kodėl Maskiną gaminome kaip miltelius? Mes norėjome, kad jūs pajustumėte tikrąjį džiaugsmą padaryti kaukę patys. 

Mes sutinkame, kad daug lengviau gauti paruoštą produktą, bet ar ne smagiau gaminti  priemonę namuose? Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumaišyti tinkamą kiekį Hidrobiotiko ir Juodosios Maskinos ir mėgautis akimirka.

Galbūt jums įdomu, koks yra tinkamas nuoseklumas

Patariame, kad mišinys nebūtų per daug skystas, kad jį būtų lengva tepti. Palikite masę ant odos 7-15 minučių. Nuplaukite lengvais masažo judesiais šiltu, o po to šaltu vandeniu (kad uždarytumėte poras) ir nepamirškite sudrėkinti odos mūsų Hidrobiotiku.


Norėdami pasinaudoti 10% NUOLAIDA užsakymui, jums tereikia nukopijuoti šį kodą "BLACK10" ir naudoti jį kitam užsakymui.
Padarykite tai čia:
Apsilankykite mūsų svetainėje spustelėdami žemiau esantį raudoną mygtuką:

 

📌 100% Grąžinimas - Jokių klausimų nekyla 📝
Nuo 2021 m. taikome taisyklę "klientas visada teisus". Tai reiškia, kad siūlome grąžinti visą sumą, jei nesate patenkinti savo produktu po 14 d. reguliaraus naudojimo 
InaEssentials-Family

🖤Čia skaitykite, kaip suaktyvinti "Code Black" su "Hydrobiotic" - levandomis ir mėtomis bei juodąja Maskina. Spuogai, juodos dėmės, netobulumai - jie neturi galimybės! 🖤 - išversti aprašymą gimtąja kalba, naudoti produktų pavadinimus iš svetainės

URL: https://inaessentials.lt/

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.