Mariya and Vasil Ralchevi

Gamtos atsakymas į Pigmentines amžiaus dėmes: Baltųjų eglių Hydrolina

Gamtos sprendimas kovojant su psoriaze: Jonažolių Hydrolina Reading Gamtos atsakymas į Pigmentines amžiaus dėmes: Baltųjų eglių Hydrolina 3 minutes Next Kokį produktą šiemet Kovo 8 d. dovanojame nemokamai?

Mūsų InaEssentials šeimos istorija: „Įtraukite gamtą į savo odos priežiūros rutiną“

Mūsų šeimai priklausantis prekės ženklas tiki, kad gamta suteikia visus gražios odos sprendimus. Būdami trijų mažų vaikų tėvai, suprantame, kaip svarbu ant odos naudoti tik geriausius, natūraliausius produktus. Štai kodėl mes džiaugiamės galėdami jums pristatyti mūsų naujausią odos priežiūros prekę: Ekologiškas Baltųjų Eglių vanduo - Hydrolina nuo Hiperpigmentacijos.

Baltosios eglės galia nuo pigmentacijos ir amžiaus dėmių

Baltoji eglė, kilusi iš mūsų kalnų, garsėja savo galingomis odai naudingomis savybėmis. Unikali sudėtis padeda sumažinti pigmentaciją, amžiaus dėmes ir išlygina odą. Mūsų ekologiška baltųjų eglių hydrolina gaunamas iš geriausių baltųjų eglių, todėl užtikriname aukščiausią kokybę ir efektyvumą.

Mūsų kelionė

Sukurti prekės ženklą nuo pat pradžių niekada nėra lengva, tačiau padedami savo vaikų mes tai padarėme. Dirbdami kartu kaip šeima, sujungėme savo įgūdžius ir žinias, kad sukurtume svetainę, kurioje būtų pristatytas mūsų produktas ir pasidalintume savo istorija su pasauliu. Iki šiol prisimenu, kaip mūsų sūnus Vasilis paskelbė pirmą reklamą Facebook. Žmonės buvo susiję su mūsų misija ir suteikė mums galimybę. Netrukus pasipylė teigiami patenkintų klientų atsiliepimai, todėl mes paskelbėme dar du skelbimus ir viskas prasidėjo! 20 metų sunkaus darbo atspindi InaEssentials.

Mes tuo didžiuojamės

Dabar Europoje turime daugiau nei 1,3 milijono klientų 🌍
Viską valdome aš, vyras ir mūsų 3 vaikai 👪
Įrodome, kad ekologiški produktai ilgainiui gali išspręsti problemas ir pakeisti gyvenimą. 🍃

Kokybė tai raktas į sėkmę

Mūsų sėkmės paslaptis? Unikalus požiūris į baltųjų eglių auginimą. Kokybei kompromisų nedarome ir pagal biodinaminę receptūrą laukus apdorojame dilgėlių nuoviru. Taip mūsų gaminys išsiskiria neprilygstamu poveikiu pigmentacijai ir amžiaus dėmėms.

Individualus požiūris

Išsiųsta daugiau nei 110 000 butelių ir tik nedaug iš jų grąžinti. Žinome, kad mūsų produktas veikia. Mūsų prioritetas yra kokybiškas aptarnavimas ir asmeniškas požiūris, todėl į visas žinutes Facebook ir Instagram atsakome patys. 


Į odos priežiūros rutiną įtraukite gamtos sprendimus

Mūsų ekologiška baltųjų eglių hidrolina lengva naudoti, prieš tepdami drėkinamąjį kremą, patepkite hydroliną ant veido ir kaklo. Naudokite jį ryte ir vakare. Nesvarbu, ar norite kovoti su pigmentacija, amžiaus dėmėmis, ar tiesiog norite pagerinti bendrą odos būklę, mūsų ekologiška baltųjų eglių hydrolina yra puikus sprendimas.

Produktą žiūrėkite ČIA

Bandyti reiškia Tikėti

Mes tikime savo gaminiu. Štai kodėl siūlome visišką pinigų grąžinimą, jei nesulaukiate poveikio nuo mūsų produktų 14 d reguliaraus naudojimo laikotarpyje. NEREIKIA GRĄŽINTI produkto. Kaip šeimos prekės ženklas žinome, kad pirkėjų negalime nuvilti!


Naudokite nuolaidos kodą: ina20, kad gautumėte 20% nuolaidą pirmam užsakymui.

Mūsų svetainė: inaessentials.lt

👇 Spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad pamatyti visus produktus 👇

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.