Vasil ir Marija Ralchevi

Natūralus sprendimas nuo AKNĖ: Ekologiška Levandų Hydrolina

Kaip mama ir verslininkė suprantu, kaip svarbu naudoti natūralius produktus sau ir savo šeimai. Štai kodėl džiaugiuosi galėdama papasakoti apie levandų hydroliną, kurią gaminame iš savo laukų augalų. Produktas, kuris padėjo daugiau nei 200 000 žmonių Europoje.

Ekologiškas levandų vanduo Hidrolina ant levandų lauko

Mūsų kova su spuogais

Po ilgų metų sunkaus darbo atradome neįtikėtiną ekologiško levandų vandens galią: kovoti su pagrindine spuogų priežastimi. Turėdami daugiau nei 30 000 gerų atsiliepimų mūsų ekologiškas levandų vanduo įrodė, kad jis keičia gyvenimą tiems, kurie kovoja su spuogais. Tačiau su mažomis istorijomis nutinka dideli dalykai. Mes pradėjome gaminti levandų vandenį dar 2001 m., tačiau prekiauti pradėjome 2016 m., kai mano draugas pasakė, kad „išgelbėjome jo dukros gyvybę“, nes ji prieš išleistuves naudojo mūsų levandų vandenį ir atsikratė spuogų. Taip pradėjome gaminti hidrolatus, ko pasekoje gimė InaEssentials.

Ralchevi šeimos įmonė Hydrolina

Levandų galia

Levandos yra mūsų regiono augalas, kuris buvo naudojamos šimtmečius dėl savo raminančių ir antiseptinių savybių. Mūsų ekologiškas levandų vanduo gaunamas iš geriausių, rankomis skintų, levandų laukų ir yra specialiai sukurtas taip, kad pašalintų spuogus ir pagerintų odos sveikatą.

Mūsų ekologiško levandų vandens paslaptis slypi turtingoje antioksidantų, priešuždegiminių ir antimikrobinių junginių sudėtyje. Šios savybės mažina paraudimus, nuramina sudirgusią odą ir kovoja su spuogus sukeliančiomis bakterijomis. Klinikiniai tyrimai patvirtina šias išvadas: daugiau nei 90% vartotojų, ši priemonė padėjo odos drėkinimu ir žymiai sumažino spuogų kiekį.

Mergina su levandų Hydrolina

Peržiūrėkite produktą ČIA

Geriausią pasiūlymą rasite ČIA

Mūsų kelionė

Pradėti verslą niekada nėra lengva, tačiau mano vyro ir 3 vaikų pagalba sukūrėme prekės ženklą, rodantį mūsų aistrą natūraliam grožiui. Mūsų šeima dirba kartu, kad išaugintų geriausius ekologiškus ingredientus ir mes didžiuojamės galėdami tiesiogiai suteikti gamtos naudą. Norėdami tai padaryti, sukūrėme šeimos svetainę ir eksportavome savo atsargas į Europos rinką.

Veselina Ralcheva gamybos linijoje

Paslaptis kokybėje

InaEssentials naudoja tik geriausius ingredientus, mūsų ekologiškas levandų vanduo nėra išimtis. Mes naudojame biodinaminį ūkininkavimo metodą ir savo laukus apdorojame dilgėlių nuoviru, kad išsaugotume levandų stiprumą ir veiksmingumą.

Dilgėlių vandens gamyba

Ypatingas prisilietimas

Esame įsipareigoję teikti kokybiškas paslaugas ir asmeninį ryšį, todėl į visus Facebook ir Instagram pranešimus atsakome patys. Išsiuntėme daugiau nei 110 000 butelių iš kurių grąžinta buvo tik 164, Labai didžiuojamės savo produktu ir jo įtaka žmonių gyvenimams.

Ralchevi šeima fabrike

įtraukite gamtos sprendimus į odos priežiūros rutiną

Mūsų ekologišką levandų vandenį paprasta naudoti, tiesiog užtepkite jį ant vatos diskelio ir tepkite ant veido ir kaklo. Naudokite jį ryte ir vakare (prieš miegą), kad pasiekti geresnių rezultatų. Mėgaukitės skaistesnės, sveikesnės odos privalumais. Nesvarbu, ar kovojate su spuogais, ar tiesiog norite pagerinti savo odos būklę, mūsų ekologiškas levandų vanduo yra puikus sprendimas viskam.

Bandymai ir Pasitikėjimas

Mes tikime savo gaminiu todėl siūlome visiškai grąžinti pinigus, jei jūsų oda neturės teigiamų rezultatų po 14 dienų reguliaraus naudojimo. Prekės GRĄŽINTI NEREIKIA. Kaip šeimos prekės ženklas, esame įsipareigoję savo klientams teikti geriausią įmanomą patirtį.
Vasilis Ralčevas ir Hydrolina

Išbandykite mūsų ekologišką levandų vandenį nuo spuogų. Naudokite nuolaidos kodą: ina20, ir gausite 20% nuolaidą pirmajam užsakymui.

Mūsų tinklalapis: https://inaessentials.lt/

👇 Spustelėkite šį mygtuką norėdami pamatyti visus produktus 👇

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.