Kaip paprasta vaikų mama įveikė egzemą

Ekzema...

Sveiki, mano vardas Veselina Ralcheva. Mano kelionė į natūralios odos priežiūros pasaulį prasidėjo nuo beviltiško kitos mamos prašymo mano mieste... Būdama mama negalėjau žiūrėti, kaip kenčia vaikas. Ši esminė akimirka įžiebė mano aistrą natūralioms priemonėms ir paskatino mane padėti daugybei vaikų ir šeimų rasti palengvėjimą ir džiaugsmą kurį suteikia natūrali ramunėlių galia.

Vieną dieną prie manęs priėjo artima draugė, kurios akys buvo pilnos ašarų. Jos mažametį vaiką kankino sunki egzema, o širdies skausmas buvo nepakeliamas. Pati, kaip mama, giliai jaučiau jos skausmą ir žinojau, kad turiu padėti. Ji išbandė viską: receptinius kremus, nereceptinius tepalus ir net drąstiškus mitybos pokyčius. Tačiau niekas neatnešė ilgalaikio palengvėjimo. Vaiko oda buvo pilna uždegimų, niežtinti ir skausminga, sukeldama begalę bemiegių naktų ir ašarų.

Situacija pasiekė aukščiausią tašką, kai egzema stipri, vaiko oda kraujavo ir skilinėjo, todėl kasdienis gyvenimas tapo beveik nepakeliamas. Motina jautėsi beviltiškai, apimta kaltės ir baimės, kad niekada neras sprendimo. Pasiūliau kažką paprasto, bet veiksmingo: ramunėlių vandenį. Iš pradžių ji skeptiškai į tai žiūrėjo, bet labai laukė veikiančio sprendimo.

Stebuklinga transformacija...

Po savaitės ji grįžo su naminiu pyragu, o akys švytėjo iš dėkingumo. Ji man parodė nuotraukas prieš ir po. Ramunėlių vanduo padarė daugiau, nei aš tikėjausi. Ji tai pavadino „stebuklingu vandeniu“ ir jos istorija pasklido, sukeldama smalsumo bangą visame mieste. Žinojau, kad tai padeda nuo egzemos, bet niekada nerekomendavau to žmonėms, kurie turi didelių problemų.

Tai mane šokiravo! Mane užklupo mintis: mūsų ramunėlės turėjo galią pakeisti gyvenimus. Tai reiškė naujos InaEssentials misijos pradžią – šį natūralų sprendimą iš mūsų laukų į šeimas, paverčiant neviltį viltimi.

Peržiūrėkite produktą ČIA

Mama, matydama savo vaiko pokyčius, tapo mūsų ramunėlių vandens gerbėja. Ji pasidalijo savo istorija su kitomis šeimomis, kovojančiomis su egzema, ir netrukus daugelis tėvų patyrė panašių stebuklingų rezultatų. 

Stebuklingas augalas…

visą laiką buvo mūsų rankose tiesiogine prasme. Stebuklingas augalas…visą laiką buvo mūsų rankose tiesiogine prasme. Ramunėlių, gamtos stebuklo, galia dažnai nepastebima odos priežiūros pasaulyje. Tai buvo daugiau nei atradimas. Tai buvo šeimos atsakymas į problemą, su kuria susiduria tūkstančiai. Ramunėlės, pasižyminčios raminančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis, tapo mūsų vilties švyturiu, kurią sustiprino mūsų gilus ekologinio auginimo supratimas.

Mūsų ramunėlė ir kuo ji išskirtinė…

Mūsų ramunėlių vanduo išskirtinis, jo grynumas ir kruopštus procesas, kurį naudojame hydrolinai išgauti mūsų sode. Ramunėlių derlių renkame iš ekologiškų laukų, užtikrindami, kad kiekvienas lašas būtų kupinas aukščiausios kokybės, raminančių savybių. Dėl šio atsidavimo kokybei mūsų ramunėlių vanduo yra ypač veiksmingas gydant egzemą.


Peržiūrėkite produktą ČIA

Bet...

Tikrasis darbas ką tik prasidėjo... Mes turėjome produktą ir žinojome, kad jis veikia, bet kaip galėtume padėti kuo daugiau žmonių? Pradėjome be didelių lūkesčių. Viskas prasidėjo nuo paprasto skelbimo, kurį sukūrė mūsų sūnus, kai jis buvo rinkodaros studentas. Pasklidus teigiamam žodžiui, užsakymų padaugėjo, o mūsų kuklus namų įrengimas greitai pasikeitė.

Iki šiol mūsų šeima – aš, sūnus ir dukros – asmeniškai reaguojame į gaunamas žinutes. Šis asmeninis prisilietimas paskatino daugiau nei 10 000 patenkintų klientų bendruomenę, kurios kiekvienas dalijasi savo teigiama patirtimi, susijusia su mūsų ekologiškais produktais.

500 000+ Klientų

Mūsų pasitikėjimas ramunėlių vandeniu paskatino mus duoti drąsų pažadą: grąžinti visą sumokėtą sumą, jei mūsų klientai nemato rezultatų. Šis pasitenkinimo įsipareigojimas sulaukė didelio atgarsio – išsiųsta daugiau nei 110 000 butelių ir itin mažas grąžinimo rodiklis, kuris daug ką pasako apie mūsų gaminio efektyvumą. Mūsų kelionė su InaEssentials nuo tada pakeitė daugiau nei 100 000 šeimų gyvenimą visoje Europoje, išlaikant šeimos valdomo verslo širdį ir sielą. Dabar mūsų gaminiai pagaliau pasiekiami Lietuvoje.

Jei esate mama...

stebėdami, kaip jūsų vaikas kenčia nuo nepaliaujamo egzemos skausmo, žinokite, kad yra vilties. Mūsų ekologiškas ramunėlių vanduo gali palengvinti ir gydyti. Išbandykite šiandien ir patys pamatykite pokyčius. Prisijunkite prie tėvų, atradusių gamtos gydomųjų priemonių galią, bendruomenės ir padovanokite savo vaikui sveiką odą be egzemos.

Norite pabandyti?

Taip pat gausite reklamos kredito kodą su 20% nuolaida pirmajam užsakymui, kuris yra: ina20. Spauskite ČIA ir pradėkite savo kelionę!

Mes nenuilstamai dirbome, kad mūsų sprendimas būtų pasiekiamas, tačiau atoslūgiai keičiasi. Didėjanti paklausa ir sąnaudos reiškia, kad negalime išlaikyti šių kainų amžinai. Jei esate pasirengę keisti savo ar savo vaiko gyvenimą, pats laikas.

Mūsų svetainė: https://inaessentials.lt/

👇 Spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad pamatyti visus produktus 👇

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.