Kokį produktą šiemet Kovo 8 d. dovanojame nemokamai?

Kokį produktą šiemet Kovo 8 d. dovanojame nemokamai?

Kiekvienais metais kovo 8 d. dovanojame vieną perkamiausių produktų.

Mūsų pagrindinis tikslas: kuo daugiau žmonių susipažintų su natūralia kosmetika. Mes tikime, kad gamta turi sprendimą į visas problemas.

Kaip tai darome? - Jūsų dėka <3

Iš pradžių buvome vieni; tačiau mūsų lojalūs klientai mus palaikė, gaudami 2-3 papildomus produktus kovo 8 d. Mes reinvestavome šias lėšas, kad kiekvienais metais padarytume didesnį poveikį ir daugiau žmonių galėtų išbandyti natūralią kosmetiką NEMOKAMAI.

Šiais metais dovanojame savo Rožių Hydroliną! Esame tikri, kad jums tai patiks. 🩷

– Tereikia kovo 8 d. apsilankyti mūsų svetainėje
Lietuvos rinkai paruošėme 30 butelių

Štai visa istorija:

2019 – gimusi kovo 8 d. tradicija

2019 metais dirbome tik Bulgarijoje ir niekas nežinojo apie mūsų prekės ženklą. Iki kovo 8 d. turėjome apie 300 klientų ir nusprendėme padaryti kažką ypatingo moterims. Mums liko 1000 rožių vandens buteliukų, todėl nusprendėme padaryti dovaną ir padovanoti juos nemokamai.

Klientų atsiliepimai buvo nuostabūs, bet svarbiausia tai, kad su natūralia kosmetika supažindinome naujus žmones.

2020 m.: 1000 butelių levandų aliejaus

2020 metais prekiavome jau 4 šalyse ir nusprendėme nustebinti žmones visoje Europoje 1000 butelių levandų aliejaus padovanojome nemokamai. Mums patinka mūsų levandų aliejus ir norėjome juo pasidalinti su pasauliu. Tai buvo metai, kai pamatėme, kad daugelis žmonių niekada nenaudojo šios rūšies kosmetikos.

2021 m.: 200 butelių mėgstamiausio hydrolato kiekvienoje šalyje

2021 m. šimtai buteliukų mūsų mylimiausių hydrolinų, tokių kaip melisų vanduo, ramunėlių vanduo ir kiti, pateko į kiekvienos šalies moterų namus, atnešdami joms ramų Bulgariškos gamtos glėbį.

2022 m.: 10 000 buteliukų levandų vandens Hydrolinos.

2021 m. perkamiausias mūsų produktas buvo levandų vanduo, todėl nusprendėme padaryti tai, ko niekas nesitikėjo. Padovanojome mūsų geriausiai parduodamą produktą nemokamai. Padovanojome 10 000 buteliukų! Atsakymas, kurį gavome, buvo širdį glostantis. Tai buvo diena, kai išplėtėme savo klientų bazę į visiškai naują lygį. Žmonės mus pažinojo dėl šios iniciatyvos. Kai kurie kolegos biure apie mus žino nuo 2022 m. ir kovo 8-osios akcijos.

2023 m.: 10 000 butelių hydrobiotiko – levandų ir mėtų

Pernai, 2023 m., padovanojome dar vieną naują produktą – Hydrobiotiką – Levandų ir Mėtų. Tai buvo pirmasis produktas, kurį praturtinome postbiotinėmis savybėmis, kurios yra puiki kosmetikos naujovė. Dar 10 000 buteliukų buvo išsiųsti iki jūsų durų.

2024 m.: kokį produktą šiais metais dovanojame nemokamai?

 

 

30 buteliukų rožių vandens Hydrolinos.

Šiais metais dovanojame 30 buteliukų. Tai priminimas, nuo ko pradėjome ir kiek toli nuėjome. Ši kelionė – ne tik produktai; tai apie mūsų užmegztus ryšius ir šypsenas, kurias sukėlėme jūsų veiduose.

InaEssentials yra daugiau nei prekės ženklas; tai šeima. Kiekvienas mūsų dovanojamas produktas yra mūsų dėkingumo simbolis, dalelė mūsų širdies. Mes tikime natūralaus grožio galia ir mums didelė garbė pasidalinti ja su jumis visais. Štai dar vieni metai, kai Kovo 8-oji tapo ypatinga kiekvienai moteriai!

Damos, būkite tokios, kokios esate - NUOSTABIOS
Su meile,

Veselina Ralcheva

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.