Natūralus sprendimas nuo Egzemos: Ekologiškas Ramunėlių vanduo - Hydrolina

Natūralus sprendimas nuo Egzemos: Ekologiškas Ramunėlių vanduo - Hydrolina

Spuogai ir kaip vienos mamos istorija padėjo daugiau nei 50 000 paauglių Lietuvoje! Reading Natūralus sprendimas nuo Egzemos: Ekologiškas Ramunėlių vanduo - Hydrolina 3 minutes Next Kaip paprasta vaikų mama įveikė egzemą

Kaip motina ir verslo savininkė, suprantu, kaip svarbu naudoti natūralius produktus tiek sau, tiek savo šeimai. Štai kodėl man malonu papasakoti jums apie ramunėlių hydroliną, kurią gaminame iš savo ekologiškų laukų. Produktas, kuris padėjo daugiau nei 90 000 žmonių Europoje.

Mūsų kova su egzema

Po daugelio metų sunkaus darbo atradome neįtikėtiną ekologišką ramunėlių hydrolinos galią, kad nuramintume egzemos simptomus. Turėdami daugiau nei 20 000 sėkmės istorijų, mūsų ekologiška ramunėlių hydrolina kovoja su egzema ir sudirgusia oda. Mes pradėjome gaminti ramunėlių hydroliną dar 2001 m., o nuo 2018 m., Kai mano draugas man pasakė, kad „mes išgelbėjome jos 4 mėnesių kūdikį“, nes ji susidūrė su labai bloga egzema ant kojų ir rankų, o Hydrolina žymiai sumažino odos dirginimą. Praėjus 2 metams po to...

Ralchevi family holding Hydrolina

Ramunėlių galia

Ramunėlės, mūsų regione gimęs augalas, jos šimtmečius buvo naudojamos raminančioms ir priešuždegiminėms savybėms. Mūsų ekologiška ramunėlių hydrolina gaunama iš geriausių rankomis rinktų ramunėlių laukų ir yra specialiai pagamintos, kad nuramintų egzemą ir pagerintų odos sveikatą.

Mūsų ekologiška ramunėlių hydrolina veikia prieš egzemą. Ji turi antioksidantų ir priešuždegiminių junginių sudėtyje. Šios savybės sinchroniškai veikia siekiant sumažinti niežėjimą, ramiai sudirgusią odą ir nukreipti į egzemą sukeliančias bakterijas. Mūsų klinikiniai tyrimai palaiko šias išvadas: daugiau nei 90% dalyvių, kuriems buvo pagerėjus odos hidratacija, ir žymiai sumažėjo egzemos simptomai, tik 4 savaites panaudoję mūsų ekologišką ramunėlių hidroliną.

Eczema pack - 3x Organic Chamomile water - Hydrolina

Mūsų kelionė

Pradėti verslą niekada nėra lengva, tačiau palaikant mano vyrą ir 3 vaikus, mes sukūrėme prekės ženklą, kuris įkūnija mūsų aistrą gamtos grožiui. Mūsų šeima dirba kartu, kad augintų geriausius ekologiškus ingredientus, ir mes didžiuojamės, kad gamtos pranašumai keliauja tiesiogiai pas jus. Norėdami tai padaryti, mes sukūrėme savo šeimos svetainę ir eksportavome savo atsargas į kiekvieną Europos rinką.

Veselina Ralcheva on production line

Kokybė tai Raktas

Mes tikime, kad naudojame tik geriausius ingredientus, mūsų ekologiška ramunėlių hydrolina nėra išimtis. Mes naudojame biodinaminį požiūrį į ūkininkavimą ir savo laukus apdorojame nuo gruodžio, kad išsaugoti ramunėlių potenciją ir efektyvumą.

Nettle water production

Asmeninis požiūris

Mes esame įsipareigoję teikti kokybiškas paslaugas ir asmeninį prisilietimą, todėl patys reaguojame į visus pranešimus „Facebook“ ir „Instagram“. Kai buvo išsiųstas daugiau nei 90 000 butelių ir grįžo tik 164, mes didžiuojamės savo produktu ir jo poveikiu žmonių gyvenimui.

Ralchevi family at the factory

Pateikite gamtos sprendimus į savo odos priežiūros rutiną

Mūsų ekologiška ramunėlių hydroliną lengva naudoti, tiesiog tepkite ją ant vatos diskelio ir naudokite norimoje vietoje. Naudokite ryte ir vakare (prieš miegą), kad gautumėte geriausius rezultatus, ir greitai mėgaukitės aiškesnės, sveikesnės odos pranašumais. Nesvarbu, ar kovojate su egzema ir dirginimu

Mes tikime mūsų produktu, štai kodėl mes siūlome pilną pinigų grąžinimą, jei nematote žadėto poveikio. Mes, kaip šeimos prekės ženklas, esame įsipareigoję suteikti geriausią įmanomą patirtį savo klientams.
Vasil Ralchev and Hydrolina
Išbandykite mūsų ekologišką ramunėlių hydroliną prieš egzemą. Naudokite nuolaidos kodą: ina20, kad gauti 20% nuolaidą pirmajam užsakymui.

Mūsų svetainė: https://inaessentials.lt/

👇Spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad pamatyti visus produktus  👇

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.