Spuogai ir kaip vienos mamos istorija padėjo daugiau nei 50 000 paauglių Lietuvoje!

Spuogai ir kaip vienos mamos istorija padėjo daugiau nei 50 000 paauglių Lietuvoje!

Kokį produktą šiemet Kovo 8 d. dovanojame nemokamai? Reading Spuogai ir kaip vienos mamos istorija padėjo daugiau nei 50 000 paauglių Lietuvoje! 4 minutes Next Natūralus sprendimas nuo Egzemos: Ekologiškas Ramunėlių vanduo - Hydrolina

Aknė...

Sveiki, mano vardas Veselina Ralcheva. Mano kelionė į natūralų odos priežiūros pasaulį prasidėjo nuo beviltiško motinos prašymo. Jos istorija smogė man giliai į širdį. Štai kaip motinos meilė sugrąžino šypseną 50 000 ir daugiau paauglių, kenčiančių nuo spuogų.

Tai buvo 2019 m., Kai mano draugas paprašė manęs mūsų naminio levandų vandens, nes jos dukra po 2 savaičių turėjo savo išleistuves. Aknė, kuri pakenkė jos pasitikėjimui ir savęs vertinimu. Ji buvo girdėjusi apie levandų vandenį, kuris tikrai padeda.

Jos dukra susidūrė ne tik su spuogais. Ji kovojo su tuo susijusiomis baimėmis ir gėda. Turėdama mokyklos išleituves netrukus, ji slėpėsi namuose, jai buvo gėda išlysti iš namų dėl savo odos.

Stebuklinga transformacija...

Likus 2 dienoms iki išleistuvių, ji grįžo su naminiu tortu ir jos akys su dėkingumu. Ji parodė man savo dukters prieš ir po nuotraukų. Levandų vanduo pakeitė tai, ką aš mačiau pats. Ji tai pavadino „stebuklo vandeniu“ ir pasklido jos istorija, uždeganti smalsumo bangą visame mieste. Aš žinojau, kaip tai padėjo mano vaikams, bet niekada nemačiau to žmonėms, kurie turi didelių problemų su tuo

Man tai buvo šokiruojanti! Ir ši suvokimas mane užklupo: levandos levandos turėjo galią pakeisti gyvenimą. Tai pažymėjo naujos misijos, skirtos neesesencijai, pradžią - pateikti šį natūralų mūsų laukų sprendimą visur šeimoms, paversti neviltį viltimi.

Girl with Lavender Hydrolina

Magiškasis augalas ...

Visą laiką buvo mūsų rankose. Levandų galia, natūralus stebuklas, dažnai nepastebėtas odos priežiūros pasaulyje. Tai buvo daugiau nei atradimas. Tai buvo šeimos atsakymas į tūkstančių susidariusių problemų problemą. Levandos, pasižyminčios raminančiomis ir antibakterinėmis savybėmis, buvo mūsų vilties švyturys, pagrįstas mūsų giliu supratimu apie organinį auginimą.

Mūsų levandos ir tai, kas joje yra išskirtinė ...

Pilnas mėnulio metu mes renkame dilgėlę, kurią mes naudojame kaip pagrindinį mūsų nuoviro ingredientą. Šis nuoviras ištremia visas ligas ir išsaugo levandų plantacijų terapines savybes, kurios, mūsų manymu, yra perduodamos mūsų levandų vandenyje. Viena iš šių savybių yra unikalus jo efektas prieš spuogus, to, ko neturi jokia kita hidrosolio rinkoje. Mūsų unikali formuluotė, gimusi iš mūsų šeimos patirties ir meilės natūraliems sprendimams, buvo raktas į naujos odos priežiūros srities atrakinimą.


Bet...

Tikrasis darbas ką tik prasidėjo ... Mes turėjome produktą ir žinojome, kad jis veikia, tačiau kaip galėtume padėti kuo daugiau žmonių? Pradėjome be didelių lūkesčių. Viskas prasidėjo nuo paprasto skelbimo, kurį sukūrė mūsų sūnus, kol jis buvo rinkodaros studentas. Teigiamam žodžiui pasklidus, įsakymai išaugo, o mūsų nuolanki namų sąranka greitai išsivystė.

Iki šios dienos mūsų šeima - aš, mano sūnus ir dukros - asmeniškai atsako į gautas žinutes. Šis asmeninis prisilietimas paskatino daugiau nei 10 000 patenkintų klientų bendruomenę, kiekvienas pasidalino savo teigiama patirtimi su mūsų ekologiškais produktais.

500 000 ir daugiau klientų

Mūsų pasitikėjimas levandų vandeniu paskatino mus pasiūlyti drąsų pažadą: visišką grąžinimą, jei klientai nemato rezultatų. Šis įsipareigojimas pasitenkinti giliai atgailavo: buvo išsiųstas daugiau nei 110 000 butelių ir ypač maža grąžos norma, kurioje kalbama apie mūsų produkto efektyvumą. Nuo to laiko mūsų kelionė su neaktyviais yra daugiau nei 500 000 paauglių visoje Europoje, išlaikant šeimos valdomo verslo širdį ir sielą. Dabar mūsų produktus pagaliau galima įsigyti JAV.

Mūsų svetainė: inaessentials.lt

Nori pabandyti?

Šiuo metu mes dirbame su logistikos centru JK ir visi užsakymai pristatomi per 24–48 valandas.

Taip pat gausite reklaminį kodą už 20% nuolaidą už savo pirmąjį užsakymą, ty: INA20. Spustelėkite čia ir pradėkite savo kelionę! 

Mes nenuilstamai dirbome, kad mūsų sprendimas būtų pasiekiamas, tačiau potvyniai keičiasi. Kylanti paklausa ir išlaidos reiškia, kad negalime išlaikyti šių kainų amžiams. Jei esate pasirengęs pakeisti savo ar vaiko gyvenimą, laikas yra dabar. Mes pradėjome nuo šio mąstymo apie savo verslą būdą ir mes jį laikysimės pakeliui.

Mūsų svetainė: inaessentials.lt

👇 Spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad pamatyti visus produktus👇

„Tikslas, svarbiau už pelną: tokia mūsų prekės ženklo taisyklė“

InaEssentials didžiuojasi galėdami pasiūlyti įsidarbinimo galimybes tautinių mažumų nariams, padėdami palaikyti jų gyvenimą ir suteikti jiems šviesesnę ateitį. Rinkdamiesi mūsų ekologiškus produktus, jūs ne tik gerinate savo sveikatą ir grožį, bet dar darote teigiamą įtaką kitų žmonių gyvenimui. Prisijunkite prie mūsų ir keiskit.